دانه کنجد اصل از تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟

article-thumbnail
تشخیص دانه کنجد اصل از تقلبی
بهترین روش تشخیص دانه کنجد اصل از تقلبی اعتماد به عرضه‌کننده کنجد است. بهتر است دانه کنجد جهت مصرف خانگی از یک عرضه‌کننده کنجد معتبر و به صورت بسته‌بندی خریداری شود تا خیالتان از کیفیت، سلامت و همچنین عدم فاسد شدن کنجد آسوده باشد. در ادامه با وبسایت وبی همراه باشید.
بر روی برچسب و لیبل دانه کنجد که به صورت بسته‌بندی عرضه می‌شود، عناوین مختلفی درج شده است که در ادامه آورده شده است.
دانه کنجد سفید: دانه کنجد سفید یا دانه کنجد طلایی از انواع دانه کنجد خام تهیه می‌شود. ابتدا دانه کنجد خام بوجاری شده، سپس در حوضچه‌های خیس می‌شود آب از دانه خارج می‌شود و در این حالت پوست دانه کنجد جدا شده از آن جدا می‌شود و بر روی آب می‌آید. حال در آب نمک ریخته می‌شود و مدت محدودی تا پوست کنی کامل انجام شود، سپس در حوضچه جداگانه آب شیرین، نمک‌زدایی می‌شود تا نمک آن گرفته می‌شود حال به صورت آرام آب آن جدا می‌شود.


فروش  عمده  کنجد


کنجد به دست آمده بسته‌بندی شده به نام دانه کنجد سفید عرضه می‌شود. بیشترین حجم خرید و فروش عمده کنجد در سطح خانگی کنجد سفید است.
دانه کنجد قرمز: دانه کنجد قرمز هم همان مراحل کنجد سفید را طی می‌کند. پس از شوری زدایی، در فر قرار می‌گیرد. حدود یک تا دو ساعت در فر حرارت داده می‌شود. بنا به نوع مصرف آن به مدت شش تا بیست و چهار ساعت در فر نگهداری می‌شود تا برشته و بوداده شود.
دانه کنجد قرمز به صورت بدون نمک با افرودنی مانند فلفل و دیگر چاشنی و طعم‌دهنده‌ها عرضه می‌شود.
دانه کنجد سیاه: دانه کنجد سیاه کنجد خام هم گفته می‌شود. دانه‌  کنجد به رنگ سفید، طلایی، قهوه‌ای و کنجد سیاه پرورش می‌یابد. دانه کنجد سیاه فرآوری خاصی ندارد، تنها بوجاری شده و سپس شستشوی مختصر و آب‌زدایی انجام و بسته‌بندی می‌شود که بنا به مشتری در بسته‌بندی کوچک خانگی یا بسته‌بندی بزرگ صنعتی عرضه می‌شود.

نکات مهم در هنگام خرید کنجد
ممکن است تصور کنیم کیفیت دانه کنجد قابل لمس است، به جز کسانی که خرید و فروش عمده کنجد دارند و متخصصان کمتر می‌توان به کیفیت کنجد پی برد. یکی از پارامترهای مهم در خرید و فروش عمده کنجد، محل کشت و زراعت دانه کنجد است.


فروش  عمده  کنجد


در اکثر شهرهای ایران دانه کنجد کشت می‌شود، اما بهترین کنجد مربوط به کنجد استرآباد، کنجد نکا، دانه کنجد لار و حاجی آب است. دانه کنجد قهوه ای جیرفت، دانه کنجد فارس و شیراز، دانه کنجد سیرجان کرمان و دانه کنجد هرات و مروست یزد، بهبهان و کازرون کنجد درجه یک و عالی است.
در میان کشورهای جهان اگرچه دانه کنجد چین و دانه کنجد هندوستان شهرت دارد، اما دانه کنجد پاکستان، دانه کنجد افغانستان، دانه کنجد سومالی و دانه کنجد تاجیک از برتری نسبی برخوردار هستند. از اینکه با وبسایت وبی همراه بودید سپاسگزاریم.

برچسب ها:
  • نویسندهوبی
  • تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۹۵
  • تعداد بازدید: 1022

نظر شما در مورد این آگهی چیست؟